Lagerløsning og Logistikløsning

E-Synergi tilbyder din virksomhed lagerløsning og logistikløsning til markedets bedste priser. Ved at outsource til os sparer du din virksomhed for en tidskrævende opgave. Tid, du sikkert kan bruge bedre. Vi sørger for at optimere lageret og holde status på varelageret, så det bliver nemt, billigt og effektivt for dig.

  • Hos E-Synergi lejer du den plads, du har brug for, uanset om det er hylder, reoler, pallereoler eller afgrænset lagerareal i m3. 
  • Du får fleksible lagermedarbejdere, som matcher dit reelle behov for ansatte.

Du undgår altså at betale for overflødig plads, og du slipper for binding over en bestemt periode. Du skal ikke betale løn til en deltids lagermedarbejder, som sidder og venter på, at der skal komme en ordre.

Vores egenudviklede WMS – Warehouse Management System er skræddersyet til integration med din webshop. Når en ordre går igennem på din webshop, får vi besked i lagersystemet og kan gå direkte i gang med forsendelsen. Integrationen mellem din webshop og vores system er nem og billig, og vi har blandt andet færdige plugins til Prestashop, Shopify, Woocommerce, og Magento.

Du får dit eget login til systemet, så du kan trække en lageroversigt med overblik over din varebeholdning, og tilmelde notifikationer ved lav varebeholdning. Alle noter til dit lager og logistik vil fremgå samme sted.

Vores ydelser inden for lager og logistik er:

  • Varemodtagelse
  • Lager 
  • Pluk & Pak
  • Forsendelse & Retur

Vi putter godt nok ting i kasser, men vi imødekommer i høj grad forskellighed.

Vi går op i at levere en høj service og fleksibilitet. Forskellige virksomheder har forskellige behov, og vi vil derfor strække os langt for at imødekomme dine ønsker. Måske skal vi lægge en brochure med i hver forsendelse? Måske skal der vedlægges en håndskrevet note? Vi tilpasser vores ydelser, så de passer til din forretning.

Kontakt os, så vi kan få en snak om dine særlige behov for lagerhåndtering.

Kontor

Kontakt