Huset

Vi tror på, at e-handel udgør et uudnyttet potentiale for både små og store, danske og udenlandske virksomheder. Vi har ambitionerne og modet til at tænke stort og ud over landegrænserne – og vi vil hellere end gerne bidrage til udvikling af din virksomheds e-handel og internationalisering!

E-Synergis kerneydelse er lager og logistik. Vi har udviklet vores eget WMS – Warehouse Management System, som let lader sig integrere med din webshop. Dermed kan vi effektivt pakke og sende dine varer afsted til kunderne, når en ordre går igennem på din webshop. Så slipper du for lavpraktikken og kan koncentrere dig om andre dele af din virksomhed.

Men E-Synergi er mere end et lagerhotel. Vi går målrettet efter at skabe synergi inden for e-handel, så vi kan tilbyde maksimal udvikling og vækst på den digitale front.

Derfor har vi samlet alle de kompetencer i og omkring vores hus, der fremmer succes med e-handel: programmører, webdesignere, grafikere, markedsførings- og brandingeksperter, fotografer, tekstforfattere, oversættere m.fl. Når du har behov for en ydelse, sætter vi dig i forbindelse med specialister, der hver især brænder for deres fag. Vi holder også kurser og workshops, så du selv bliver fortrolig med de værktøjer, der skaffer dig kunder i webshoppen.

Med den rette profil kan du selv blive en del af vores kontorfællesskab.

Lager/Logistik

Kontakt