Om E-Synergi

E-SYNERGI A/S
Langøvej 7
4760 Vordingborg

Telefon +45 25 45 55 00
Mail: info@e-synergi.dk

E-Synergi startede i 2017 som webshop lagerhotel på Bogø. Siden er virksomheden vokset og flyttet til større lagerlokaler i Vordingborg. Igennem årene har vi opnået stor erfaring med lager og logistik for både små og store webshops, og vi er stolte af den store ekspertise vi har opnået. 


Vi tror på, at e-handel udgør et uudnyttet potentiale for både små og store, danske og udenlandske virksomheder. Vi har ambitionerne og modet til at tænke stort og ud over landegrænserne – og vi vil hellere end gerne bidrage til udvikling af din virksomheds e-handel og internationalisering!


E-Synergis kerneydelse er lager og logistik. Vi har udviklet vores eget WMS – Warehouse Management System, som let lader sig integrere med din webshop. Dermed kan vi effektivt pakke og sende dine varer afsted til kunderne, når en ordre går igennem på din webshop. Så slipper du for lavpraktikken og kan koncentrere dig om andre dele af din virksomhed.

Men E-Synergi er mere end et lagerhotel. Vi går målrettet efter at skabe synergi inden for e-handel, så vi kan tilbyde maksimal udvikling og vækst på den digitale front.

Vi tror på, at når vi gør det vi er bedst til, sikrer vi grundlaget for, at du kan gøre det du er bedst til. En synergi som gør at din virksomhed kan udvikles og vækst

Kontakt